Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren
IMG_2873
IMG_2811
IMG_2743

Adresgegevens

Basisschool "Immanuël."
Van Lumeystraat 1
5684 CH Best
Telefoon: 0499-373448
Postadres: Postbus 163 5680 AD Best

Noodnummer: directeur 06 34424396

Kinderopvang Bambino

Op onze school wordt buitenschoolse opvang verzorgd door Christelijke kinderopvangorganisatie Bambino. Vanaf 1 augustus 2017 is peuterspeelzaal de Ark onderdeel van Bambino. Samen hebben zij de naam 'De Zonnestralen'.
Bambino werkt op basis van een stevig fundament, het evangelie van Jezus Christus. Ze vertellen verhalen uit de Bijbel, zingen christelijke liedjes en besteden aandacht aan de christelijke feesten, zoals Kerstfeest en Pasen.

Peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang 'De Zonnestralen'
van Lumeystraat 1
5684CH Best

Kinderopvang Partou

Naast Bambino werken wij ook samen met kinderopvang Partou.

Buitenschoolse opvang bij Partou

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij ons belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Naar buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

 

Partou biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor meer informatie over deze vestiging kunt u terecht op de site www.partou.nl/trompstraat

 

Contactformulier
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over bepaalde zaken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.